nieuws

Opening Decathlon in voormalige V&D Den Haag

regios

Op woensdag 23 november opent sportretailer Decathlon zijn tiende vestiging in Nederland. Decathlon Den Haag is gevestigd in het souterrain van het oude V&D-pand in het stadscentrum van Den Haag.

Eigenaar van het pand is IEF Capital. De opening van de 3.500 m2 grote vestiging past in de strategie van Decathlon om, naast de ‘concept-stores’ buiten de stadscentra, aanwezig te zijn in de centra van de grootste steden in Nederland. De opening van een winkel in het centrum van Den Haag is, samen met de eerdere opening van een winkel in het centrum van Rotterdam, onderdeel van de oorspronkelijke plannen van Decathlon om in Zuid-Holland twee winkels in de centra van de grote steden en twee winkels in de gebieden buiten de stadscentra te openen. Decathlon blijft zich dan ook inzetten voor de opening van een Decathlon ‘conceptwinkel’ in het Forepark buiten het stadscentrum van Den Haag.
De nieuwe winkel biedt ruimte aan sportartikelen voor 65 verschillende sporten. De winkel wordt geopend door Sander Ton, vestigingsdirecteur Decathlon Den Haag en Karsten Klein, wethouder Stedelijke Economie van Den Haag.

Reageer op dit artikel