nieuws

Eerste stadswinkel Dirk in voormalig klooster

regios

Supermarktketen Dirk van den Broek heeft op de Warmoesstraat in Amsterdam haar zijn eerste stadswinkel geopend. De winkel is gevestigd in het voormalig klooster van de Zusters Augustinessen van Sint Monica, meldt de Levensmiddelenkrant.

De supermarkt van 450 m2 werd op 10 november onder het toeziend oog van oprichter Dirk van den Broek senior, directeur Marcel Huizing en twee Zusters Augustinessen, geopend door oud-woordvoerder van de Amsterdamse politie Klaas Wilting.

De eerste stadswinkel in het monumentale pand lijkt op een ‘gewone Dirk’, waar klanten terecht kunnen voor de dagelijkse boodschappen. Wel zijn er een aantal dingen anders. Zo zijn er geen winkelwagens, maar alleen mandjes. Frisdranken, bier en wijn worden alleen in deze vestiging gekoeld verkocht. De stadswinkel loopt bovendien niet mee met de landelijke acties, maar er wordt een speciale flyer verspreid met acties die enkel bij deze Dirk verkrijgbaar zijn.

Reageer op dit artikel