nieuws

Cityside Apartments transformeert kantoorgebouw

regios

Cityside Apartments heeft het kantoorgebouw La Ligne aan de Utrechtsestraat 38 in Arnhem gekocht van Dutch Property Company Vermeer. Het gebouw van 4.756 m² kantoorruimte wordt getransformeerd naar 92 luxe woonappartementen en woonstudio’s.

La Ligne bestaat uit acht bouwlagen en 34 parkeerplaatsen en ligt direct naast NS-station Arnhem Centraal.

Cityside Apartments is een organisatie uit Apeldoorn die luxe en comfortabele woningen aanbiedt op centrale locaties in diverse steden in Nederland. La Ligne is het negende project dat Cityside Apartments binnen dit concept transformeert naar woningen. In 2015 hebben zij in Arnhem ook kantoorgebouw Grote Broer naast de Eusebiuskerk getransformeerd.

De verkoper werd bij deze transactie begeleid door Mayfield Asset and Property Management. De koper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel