nieuws

BrabantWonen levert Bossche nieuwbouw op

regios

BrabantWonen heeft 37 woningen opgeleverd in de wijk Boschveld in Den Bosch. Op 15 november hebben 37 huurders de sleutel van hun nieuwe woning gekregen.

Het betreffen ruime eengezinswoningen met drie slaapkamers en een tuin. Er bestond grote belangstelling voor de woningen: in totaal waren er 632 reacties. Alle woningen zijn verhuurd aan mensen die al in Boschveld woonden. De woningen zijn gelegen aan Ampèrestraat, Voltastraat, Kamerlingh Onnesstraat en de Lorenzstraat. Voorheen stonden hier 57 woningen, die eind vorig jaar zijn gesloopt. In januari is de nieuwbouw gestart.

Dankzij een nieuwe bouwmethode is de bouwperiode kort geweest en konden de woningen binnen een jaar gerealiseerd worden. De nieuwbouw is onderdeel van de grote wijkvernieuwing van Boschveld. BrabantWonen zorgt de komende jaren voor nog meer vervangende nieuwbouw en renovaties in Boschveld, zodat de wijkbewoners meer wooncomfort krijgen.

Reageer op dit artikel