nieuws

Bouwstart studentenwoningen in Breda

regios

Eind november wordt gestart met de bouw van Study Studio Park Breda aan de Rat Verleghstraat in Breda. De campus omvat 224 zelfstandige studio’s met een groot aantal voorzieningen en zal voor start van het studiejaar 2017/2018 worden opgeleverd.

De lage huurprijs zorgt ervoor dat studenten tot 23 jaar in aanmerking komen voor huurtoeslag. QX Real Estate levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de grote vraag naar betaalbare studentenhuisvesting in Breda. De zelfstandige studio’s worden zeer compleet opgeleverd en zijn voorzien van een keukenblok, badkamer met douche en toilet, vloer-, wand- en raambekleding, een hoge resolutie internet en een groot aanbod van tv zenders. Op deze, met camera beveiligde campus, zijn ook een aantal collectieve voorzieningen aanwezig zoals een sportveld, barbecue plaatsen en een compleet ingerichte wasruimte.  Het project is ondergebracht in een vastgoedfonds voor private equity. QX Real Estate voegt dit vierde Bredase project toe aan zijn vastgoedportefeuille en is voornemens tot uitbreiding van zijn investeringen in Breda. Daarnaast heeft QX de wens in andere steden projecten te ontwikkelen en te investeren in studentenhuisvesting en huisvesting voor jonge stedelingen met een huurprijs in de sociale- en middeldure huursector. Het project wordt gebouwd door BVR Bouw uit Roosendaal en is in samenwerking met SSPBA ontwikkeld.

Reageer op dit artikel