nieuws

Tribes breidt uit in Eindhoven

regios

Tribes kondigt zijn eerste uitbreiding aan. Het mobile office concept heeft een extra verdieping ter grootte van 700 m2 afgenomen voor Tribes Eindhoven, gelegen in het Flight Forum 840.

Tribes Eindhoven opende zijn deuren in mei 2015, en was de eerste vestiging van het Tribes-netwerk. Een jaar na de opening is de Eindhovense vestiging volledig gevuld, waardoor Tribes heeft besloten de verdieping van 700 vierkante meter af te nemen. De extra ruimte zal worden ingericht naar Masaï-sferen, zoals de rest van de vestiging. 

 

 

De directeur en oprichter van Tribes, Eduard Schaepman, over de uitbreiding: ‘Het is duidelijk te merken dat Eindhoven een van de grotere steden in Nederland aan het worden is. Eindhoven bloeit steeds verder op, je kunt Eindhoven zelfs het nieuwe Silicon Valley noemen. We merken het ook in onze vestiging, de helft van de nieuwe vloer is inmiddels al bezet.’ 

 

Reageer op dit artikel