nieuws

Transformatieproject Maarssen verkocht en opgeleverd

regios

Projectontwikkelaar We do projects heeft een voormalig kantoor in Maarssen getransformeerd naar een woningcomplex met zestien appartementen. De woningen zijn reeds verkocht.

Dat blijkt uit een van de aktes van leveringen (Kadaster). Het woningcomplex ligt aan Harmonieplein 115-127. Namens een particuliere verkoper heeft Waltmann Bedrijfshuisvesting het project verkocht aan een niet nader genoemde ontwikkelaar, meldt Waltmann in een eigen persbericht. De koopprijs van dit al getransformeerde gebouw staat niet vermeld in het Kadaster.

Het gebouw van in totaal 1.500 m2 is inmiddels getransformeerd naar woningcomplex Hartje van Maarssen met zestien appartementen. Het gaat om appartementen van 49 tot 85 m2 met verkoopprijzen vanaf 154.000 euro. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en geleverd. Het totale traject van verkoop, transformatie en verkoop van de nieuwe appartementen heeft binnen zes maanden plaatsgevonden.

Bij de verkoop van de appartementen heeft de opdrachtgever gebruik gemaakt van Dynamic Pricing op basis van belangstelling, aldus Waltmann Bedrijfshuisvesting. Hierdoor is naast de verkoopsnelheid ook de opbrengst geoptimaliseerd. Beumer Garantiemakelaars heeft deze ict-toepassing gezamenlijk ontwikkeld met een strategische partner. De verkoop van de appartementen is begeleid door Beumer Garantiemakelaars in collegiale samenwerking met Waltmann Makelaars.

Reageer op dit artikel