nieuws

Transformatie opvang Verslavingszorg Noord-Nederland

regios

Verslavingszorg Noord-Nederland (VNN) heeft het kantoorgebouw aan de Vondellaan in Groningen verkocht aan twee particuliere beleggers. Het gebouw, met een oppervlakte van ruim 3.500 m² verdeeld over vier bouwlagen, wordt getransformeerd naar kleinschalige, zelfstandige woningen.

Het kantoorgebouw, dat als dagopvang voor verslaafden in gebruik was door VNN, ligt aan de zuidzijde van Groningen in de wijk De Weijert. Een populaire woonwijk onder starters en jongeren, onder andere vanwege de ligging dichtbij de Rijkswegen A7 en A28 en het treinstation.

De gemeente Groningen heeft ingestemd met het toevoegen van een aantal bouwlagen voor het realiseren van meerdere woningen.

Met deze verkoop wordt opnieuw een grootschalige transactie in Groningen gerealiseerd, waarbij een kantoorgebouw wordt getransformeerd.

DTZ Zadelhoff heeft Verslavingszorg Noord-Nederland bij deze transactie geadviseerd

Reageer op dit artikel