nieuws

Terminal 101 Den Haag gerenoveerd

regios

Kantoorgebouw Terminal 101 aan Schedeldoekshaven 101 in Den Haag is na een grondige renovatie op 28 oktober officieel heropend.

Het gebouw van 10.435 m2 heeft een volledig nieuwe entree en ontvangst gekregen waarbij de ontvangst van de eerste verdieping is verplaatst naar de begane grond. Daarnaast is een show office op de vijfde etage gecreëerd. De toegang van de garage is verbeterd en hij heeft een modernere look & feel gekregen. Het volledige renovatietraject is gestart in januari. CBRE heeft namens Bouwfonds Office Value Fund vertegenwoordigd door Profound Asset Management het ontwerp van de nieuwe entree en de showvloer gerealiseerd. Bijzonder is de verplaatsing van de gevels naar buiten toe waardoor veel extra ruimte en licht is ontstaan. CBRE is eveneens verantwoordelijk geweest voor de bouwbegeleiding en heeft de opdracht gekregen om de nog leegstaande kantoorruimte te verhuren. 

Reageer op dit artikel