nieuws

Overeenkomst voor groot dc in Tholen

regios

De gemeente Tholen en Montea Nederland hebben een overeenkomst gesloten voor een kavel van 100.000 m2 op bedrijventerrein Welgelegen in Tholen. Op deze kavel gaat de Belgische beursgenoteerde logistieke vastgoedonderneming als een huurder huurder is gevonden, een distributiecentrum op maat bouwen.

Montea gaat dit project met Sprangers Bouwbedrijf als hoofdaannemer realiseren. Voor de marketing van het perceel trekken gemeente Tholen, Montea, met de regionale ontwikkelingsmaatschappijen Rewin en Invest in Zeeland samen op. Montea krijgt een aankoopoptie op het terrein en zal een bouwplan voor het perceel ontwikkelen. Na toetsing op gewenste beeldkwaliteit en het verkrijgen van een omgevingsvergunning, zal Montea op zoek gaan naar een gebruiker voor het distributiecentrum en samen met Sprangers Bouwbedrijf instaan voor de ontwikkeling.

Wethouder Frank Hommel stelt dat er de laatste tijd sprake is van toenemende interesse, zowel van lokale ondernemers als bedrijven van buitenaf. We merken dat de komst van de A4 Tholen een stuk interessanter heeft gemaakt voor bedrijven’, stelt hij.

Reageer op dit artikel