nieuws

Nieuw hotel op luchthaven Rotterdam

regios

De eerste paal van het Ibis budget Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is maandag 17 oktober geslagen. Het 121 kamers tellende hotel wordt in het najaar 2017 in gebruik genomen.

Eind 2017 zal door de opening op de Rotterdamse luchthaven en de openingen van ibis budget Amsterdam City South (gepland december 2016) en ibis budget Stein (gepland najaar 2017) het totale Ibis-netwerk in Nederland tot 817 kamers zijn gegroeid.

De ontwikkeling van het hotel is tot stand gekomen mede door bemiddeling van Hulshof Makelaars uit Den Haag. Voor deze ontwikkelaar is het ibis budget hotel in Rotterdam het tweede hotel (naast Worldhotel Wings) op luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Ibis budget Rotterdam The Hague Airport zal worden geëxploiteerd door Patrick Bruins en Chris Lindeboom.

Reageer op dit artikel