nieuws

MRP nieuw lid Neprom

regios

MRP Development is toegetreden tot lid van vereniging van projectontwikkelaars Neprom.

Met dit relatief nieuwe ontwikkelbedrijf dat toch kan bogen op jarenlange vastgoedervaring versterkt Neprom haar ledennetwerk. MRP Development is onderdeel van Meijer Realty Partners. Een Europees vastgoedinvesteringsplatform opgericht door de oprichters van de Meyer Bergman Group met vier generaties vastgoedervaring sinds 1970. Met de overname van ASR Vastgoedontwikkeling heeft Meijer Realty Partners de capaciteit van MRP Development sterk vergroot.

MRP Development zal de komende jaren verder groeien. Bekende projecten van MRP Development zijn Zuid Norfolk in Scheveningen, herontwikkeling Kruisvaartkade in Utrecht, Meerrijk in Eindhoven, Catharinasteeg/Aalmarkt in Leiden, Osdorpplein in Amsterdam, Oosterheem in Zoetermeer en Post Utrecht in het voormalige postkantoor aan de Utrechtse Neude. Charles Scholten, directeur MRP Development, merkt op dat de rechtsvoorgangers van MRP ook altijd bij de Neprom aangesloten zijn geweest. ‘Wij geloven in Neprom als platform voor ontwikkelaars en wij verwachten dat wij daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren.’

Reageer op dit artikel