nieuws

Eerste winkel van Solebox in Nederland

regios

De Duitse sneakerboutique Solebox opent eind 2016 de eerste winkel in Nederland. De winkel is gelegen in het historische centrum van Amsterdam aan Nieuwezijds Voorburgwal 240 en heeft een vloeroppervlak van 221 m2 op de begane grond.

Solebox is een onconventionele schoenenketen die creativiteit en innovatie hoog in het vaandel draagt. Op dit moment heeft Solebox drie winkels in Duitsland: twee in Berlijn en één in München. Met de opening van deze nieuwe sneakerstore opent Solebox de eerste winkel buiten de Duitse landsgrenzen. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Solebox bij de aanhuur van deze winkel. De verhuurder, Stichting Ymere, is in deze transactie bijgestaan door Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs.

Reageer op dit artikel