nieuws

Distributiecentrum voor Lamp en Licht in Hapert

regios

Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijk is gestart met de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Lamp en Licht op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Distributiecentrum voor Lamp en Licht in Hapert

Lampenlicht.nl is marktleider in Nederland in de online verkoop van verlichtingsartikelen. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt eigen lampen en armaturen en distribueert merken van derden. Het moederbedrijf FittinQ verzorgt daarnaast voor andere webshops de pakketverzending, logistiek,  inkoop, marketing en klantenservice. Alle bestellingen uit Europa worden verzonden vanuit een centraal distributiecentrum. Vanwege ruimtegebrek in het huidige distributiecentrum wordt nieuwbouw gerealiseerd op het KBP in Hapert. Het distributiecentrum wordt gebouwd op een kavel van ruim 1,2 ha. Het gebouw biedt ruimte voor kantoren, expeditie en een magazijn. Volgens planning wordt het nieuwe pand in juni 2017 in gebruik genomen.

Reageer op dit artikel