nieuws

Baas huurt 2.524 m2 in Capelle

regios

Baas heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van het kantoorgebouw aan Essebaan 71 te Capelle aan den IJssel. Het object heeft een verhuurbaar oppervlakte van 2.524 m² commerciële ruimte, verdeeld over de begane grond (857 m2), tussenverdieping (53 m2) , eerste verdieping (807 m2) en tweede verdieping (807 m2), alsmede 62 parkeerplaatsen gelegen op het eigen parkeerterrein.

Het kantoorgebouw, eigendom van Vastgoed Maatschap APF VI, is gelegen op een zichtlocatie langs de Rijksweg A-20 (Rotterdam-Utrecht) en is gelegen nabij de Hoofdweg te Capelle aan den IJssel. Het gebouw heeft een strakke glasgevel, is energiezuinig en in het bezit van een A-label. Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen bron en eindgebruiker.  Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens beheerder APF International voor verhuurder, Vastgoed Maatschap APF VI.

Reageer op dit artikel