nieuws

1,6 miljoen geboden voor politiebureaus

regios

Vijf politiebureaus in West-Brabant gaan waarschijnlijk voor ruim 1,6 miljoen euro van de hand. Dat is het totaal bedrag dat kopers op de door de politie afgestoten kantoorgebouwen boden via een onlineveiling, meldt BN de Stem.

De twee Bredase kantoren aan de Blauwe Kei en de Tuinzigtlaan brachten het meest op: respectievelijk 427.500 en 455.000 euro. Het kantoor aan de Bosschendijk in Oudenbosch was goed 315.000 euro, het complex aan de Sportlaan in Hoogerheide noteerde een slordige 248.500 euro en het gebouw aan de Molenweg in Steenbergen 160.000 euro.

De politie moet binnen 45 dagen beslissen of zij de biedingen accepteert of niet. De politie gaat pas definitief met de hoogste bieders in zee als ze een achtergrondonderzoek heeft gedaan. Dat heeft een woordvoerder van het veilingplatform BOG Auctions gezegd tegen het regionale dagblad.

Reageer op dit artikel