nieuws

Verkoop locatie Boulevard Heuvelink Arnhem begint

regios

Vrijdag 18 december begint de verkoop van de (her)ontwikkelingslocatie aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem Centrum.

Verkoop locatie Boulevard Heuvelink Arnhem begint

De binnenstedelijke locatie met een grondoppervlakte van bijna 10.000 m2 zal door de vaste makelaar van de gemeente Arnhem, Strijbosch Thunnissen, middels een verkoop bij inschrijving worden verkocht. Uiterlijk 29 februari 2016 dienen de biedingen te worden ingeleverd.

De locatie bestaat uit een voormalig schoolgebouw (Mozaïek College) met een oppervlakte van 4.350 m2 met achtergelegen grond. De komende weken zal de sloop van de achter de school gelegen bebouwing worden afgerond. Geïnteresseerden kunnen de complete projectinformatie opvragen bij Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, dat het verkooptraject in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen begeleidt.

Reageer op dit artikel