nieuws

Oplevering zelfbouwproject Buiksloterham

regios

Het zelfbouwproject Blackjack in Buiksloterham in Amsterdam wordt binnen enkele weken opgeleverd. De 38 koopappartementen zijn verkocht aan de particuliere zelfbouwers.

Dat meldt adviseur Fris Bedrijfsmakelaars. BlackJack is een van de eerste ontwikkelingen in Buiksloterham in Amsterdam-Noord. Initiatiefnemers van het bouwproject zijn BO6 architecten en BNB architecten. Aannemer is Sprangers Bouwbedrijf. Van de 1.100 m2 bedrijfsruimte zijn nog enkele units beschikbaar.

Binnen het appartementencomplex is geen sprake van standaard woonruimtes, maar van schakelbare units van 35 tot 100 m2 op basis van cascobouw. Zo biedt BlackJack aan de kopers de mogelijkheid om betaalbaar te wonen in Amsterdam. In de plint van het gebouw zijn twee lagen gerealiseerd die bestemd zijn voor werken en ondernemen. Zonnecollectoren, warmte- en koudeopslag, CO2-gestuurde ventilatie en andere maatregelen maken het complex duurzaam.

Reageer op dit artikel