nieuws

Ontwikkelovereenkomst honderd woningen in Oss

regios

Bouwbedrijven Van Wanrooij en Hendriks Bouw en Ontwikkeling hebben met de gemeente Oss een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de bouw van maximaal honderd woningen in de wijk Mettegeupel in Oss.

In het project op het veld tussen de Koornstraat en Rooseveltstraat valt ook de nieuwbouw van hospice De Oase.

De ontwikkelaars, verenigd in VOF Bouw Ontwikkeling Oss, hopen in het najaar van 2016 te beginnen. ‘Wij ontwikkelen heel het gebied. De woningen, wegen, verlichting en alles wat nodig is’, zegt Henk Hulscher, regiomanager van Van Wanrooij.

Begin 2016 begint de bestemmingsplanprocedure. Wanneer de bouw aanvangt hangt af van hoe snel dat gaat. De nieuwe Oase komt iets meer richting sportpark de Rusheuvel te staan. Het huidige pand van de hospice blijft staan tot het nieuwe klaar is.

Reageer op dit artikel