nieuws

Moeskops verhuist naar Kempisch Bedrijvenpark

regios

Erik Moeskops, directeur/eigenaar van Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf uit Bladel heeft een overeenkomst getekend voor de koop van een kavel van ongeveer 12.500 m2 op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Moeskops concentreert zijn bedrijfsactiviteiten op de nieuwe locatie in Hapert in een pand dat 9.300 m2 gaat beslaan. Moeskops is nu gevestigd in Bladel en in Middelbeers. De activiteiten worden verplaatst naar het KBP. De nieuwe locatie biedt ruimte voor uitbreiding en optimalisatie van het productieproces. Onlangs is geïnvesteerd in een nieuw machinepark, waardoor Moeskops de verpakkingsindustrie en de postpakketmarkt beter kan bedienen.

Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf ontwerpt en produceert diverse kartonnen presentatie- en opbergmiddelen en verpakkingsmaterialen. Het bedrijf is marktleider in Nederland en heeft bijna honderd medewerkers.

Reageer op dit artikel