nieuws

Mijlpaal samenwerking Arnhemse binnenstad

regios

Op donderdag 10 december vindt de oprichtingsbijeenkomst van het Platform Binnenstad Arnhem plaats.

Hiermee komt het nieuwe begin voor de samenwerking in de Arnhemse binnenstad, dat dit jaar is ingezet, in een volgende fase. De ambitie is om Arnhem weer een stevige positie te geven in de top-10 van meest aantrekkelijke binnensteden.

Na het faillissement, voorjaar 2015, van de Stichting Binnenstadsmanagement Arnhem heeft een grote groep van winkeliers, horecaondernemers, culturele instellingen, vastgoedeigenaren en bewoners de koppen bij elkaar gestoken om de samenwerking weer op gang te krijgen. In het platform zijn alle stakeholders in het centrum vertegenwoordigd: Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA), Cultuur Netwerk Arnhem (CNA), ondernemersvereniging City Centrum Arnhem (CCA), afdeling Arnhem van Koninklijke Horeca Nederland (KHN-A), Hotel Overleg Regio Arnhem (HORA), Vereniging Eigenaren Citycenter Arnhem (VECA) en stichting Grootwinkelbedrijf Arnhem (GWA). De bewoners van de binnenstad (Bewonersplatform 6811), het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT KAN) en de gemeente zijn als adviseur aangesloten.

De uitvoerende taken zullen worden gepland en uitgevoerd door Team Stadsregie.

Reageer op dit artikel