nieuws

Hoogste punt The Pavillion Zuidas

regios

Het hoogste punt van het kantoorgebouw The Pavillion aan de Fred. Roeskestraat 99 in Amsterdam is bereikt.

Hoogste punt The Pavillion Zuidas

Het project aan de Zuidas is een ontwikkeling van All-in Real Estate in samenwerking met Being Development. Belegger Warburg-HIH kocht het vorig maand van de ontwikkelaars. Het gebouw is volledig verhuurd aan Makerstreet. Medio juni 2016 zal het creatief multi-bedrijvencentrum van Makerstreet, specialist in digitale productontwikkeling, hier zijn deuren openen. 

The Pavillion van 1.571 m2 ligt naast het in het voorjaar van 2015 opgeleverde kantoor Handel aan de Fred Roeskestraat. Het heeft een onderscheidende entree met een bijzondere hoofdtrap naar de bovenliggende verdiepingen en een terras aan het water. De twee verdiepingen zijn optimaal ingedeeld om de werkzaamheden te laten plaatsvinden: van stilteruimtes en formele vergaderplekken tot open werkvloeren met informele werkplekken. De hoge plafonds en grote hoeveelheid glas maken het werken transparant en vooral aangenaam, aldus de ontwikkelaars. 

Pleijsier Bouw realiseert in samenwerking met Klik Electro- en Klimaattechniek de bouw van The Pavillion. Adviseurs zijn onder andere Herman de Groot ingenieurs en Breed-id constructeurs.

Reageer op dit artikel