nieuws

Begin bouw Poort van Toorop Amsterdam

regios

Begin bouw Poort van Toorop Amsterdam

In aanwezigheid van Ronald Mauer, stadsdeelwethouder Nieuw West, is Wonam begonnen met de bouw van 176 middensegment-huurwoningen aan de Jan Tooropstraat in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West.

Na sloop van een voormalig datacentrum op deze locatie worden hier in totaal 176 twee- en driekamerwoningen gerealiseerd. Smit’s Bouwbedrijf is de verantwoordelijk aannemer en het ontwerp van woongebouw Poort van Toorop is van de hand van Dam&Partners.

De ontwikkeling van Poort van Toorop past in de ambitie van Wonam om de komende jaren 2.500 betaalbare huurwoningen te ontwikkelen voor de middeninkomens met een huurprijs van tussen de 750 en 1.100.euro per maand  Naar verwachting zal Poort van Toorop eind 2017 gereed zijn en begint de verhuur van de woningen in het najaar van 2016.

Reageer op dit artikel