nieuws

Begin bouw Park Waterrijk in Hekelingen

regios

De bouw van de eerste fase van Park Waterrijk in Hekelingen is op 17 december officieel begonnen. Het project van Stevast Baas & Groen omvat de bouw van 85 koopwoningen.

Begin bouw Park Waterrijk in Hekelingen

Park Waterrijk ligt aan de rand van het dorp Hekelingen, onderdeel van de gemeente Nissewaard, tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard. De achttien eengezinswoningen in de eerste fase variëren van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen met koopsommen van 235.000 tot 465.000 euro.

Het project is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen de kopers en de projectontwikkelaar. Kopers hebben de mogelijkheid gekregen om onder begeleiding hun eigen woning te ontwerpen met het behoud van alle voordelen van projectmatige bouw en een eensgezinde architectuur. De ontwikkelaar heeft bij het begin van de bouw een waardecheque uitgereikt aan een afgevaardigde van ZOA voor de bouw van drie woningen voor kwetsbare vrouwen in Burundi.

Reageer op dit artikel