nieuws

Twee partijen in de race om TD-gebouw

regios

Piet Hein Eek Architectuur met partner Amvest of het vastgoedduo Foolen en Reijs gaan het Technische Dienst-gebouw aan het Frederik van Eedenplein in Eindhoven transformeren, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Twee partijen in de race om TD-gebouw

De Eindhovense wethouder Yasin Torunoglu heeft aangegeven met deze twee partijen verder te willen onderhandelen. Ook Eindhovenaren krijgen de gelegenheid hun mening te geven. Aanvankelijk waren vijftien partijen voor overname van het pand in de race.

Het TD-gebouw is in 2007 voor 16,2 miljoen euro door de gemeente gekocht. Torunoglu hoopt dat de verkoop in het eerste kwartaal van 2016 rond komt. Foolen en Reijs willen het kantoorpand transformeren naar woningen. Piet Hein Eek zegt in de krant nog geen definitieve keuze voor de invulling te hebben gemaakt.

Reageer op dit artikel