nieuws

Sshn verwerft pand RWS in Arnhem

regios

Studentenhuisvester Sshn heeft het voormalige kantoor van Rijkswaterstaat aan Gildemeesterplein 1 in Arnhem in eigendom verkregen van een particuliere belegger. De koopsom bedraagt 4.150.000 euro (Kadaster).

Sshn verwerft pand RWS in Arnhem
Arnhem Rijkswaterstaattoren

Het kantoorgebouw van 14.000 m2 zal door Sshn worden getransformeerd tot 294 wooneenheden voor studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het gebouw bestaat uit een plint en toren van in totaal 20 verdiepingen. Sshn speelt hiermee in op de wens van de HAN en de gemeente Arnhem voor meer kwaliteit en aanbod van studentenhuisvesting in Arnhem. Sshn verwacht de transformatie eind 2016 af te ronden. De gemeente en de provincie Gelderland ondersteunen het project bestuurlijk en financieel.

Proptimze behartigde in samenwerking met Osborne Clarke de belangen van de verkoper, een particuliere belegger. Poelman Van den Broek adviseerde de koper.

Reageer op dit artikel