nieuws

Nieuwbouw voor DHL Express in Breda

regios

Aan de Stegge Twello realiseert een service center van 3.750 m2 voor DHL Express in Breda.

Op dinsdag 10 november vond de officiële contractondertekening plaats voor de bouw van het nieuwe DHL Service Center in Breda. Begin 2016 wordt begonnen met de bouw. Het complex wordt gerealiseerd op een perceel van 12.450 m2. Aan de Stegge Twello realiseert hiermee het allereerste pand op het nieuwe bedrijventerrein Rithmeesterpark aan de A16 in Breda.

De nieuwbouw krijgt een oppervlakte van 2.750 m2 aan magazijnruimte en 1.000 m2 kantoorruimte. Daarnaast wordt er een pick-up and delivery finger van 300 m2 gerealiseerd met dertig docks voor het laden en lossen van bestelauto’s. De oplevering staat gepland voor half juni 2016.

Reageer op dit artikel