nieuws

Nieuw hotel in Amsterdam West voor generatie Y

regios

CityHub heeft zijn eerste hotel geopend. Het is gevestigd in een voormalige meubelloods op de hoek van de Bellamystraat en de Ten Katestraat in Amsterdam West, vlakbij De Hallen.

Nieuw hotel in Amsterdam West voor generatie Y

De oude meubelloods is hiermee na jaren van leegstand omgetoverd tot een innovatief hotelconcept. Met de eigenaar, een particuliere belegger, heeft CityHub een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de 600 m2 bedrijfsruimte. Met 50 futuristische slaapunits, een digital first lobby én een app die reizigers wegwijs maakt in de stad, haakt CityHub in op de behoeftes van de travel savvy generatie Y om op ontdekkingsreis te gaan, te socializen en ervaringen direct online te kunnen delen. Amsterdam heeft hiermee de primeur.

De eigenaar is bij deze transactie vertegenwoordigd door Peters & van der Vloodt. Colliers Internationaal adviseerde CityHub bij deze transactie en is ook verantwoordelijk voor de (inter)nationale expansie.

Reageer op dit artikel