nieuws

Multi ontwikkelt Katwolderplein Zwolle

regios

Op donderdag 26 november is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het Katwolderplein in Zwolle. Dat laat ontwikkelaar Multi weten.

Multi ontwikkelt Katwolderplein Zwolle

De handeling werd verricht door wethouder Ed Anker van de gemeente Zwolle. Op het Katwolderplein ontwikkelt de gemeente Zwolle een parkeergarage met ruim 700 plekken en bouwt Deltawonen 23 sociale huurwoningen. Multi realiseert op deze locatie een supermarkt en 200 m2 winkels en in opdracht van Pathé een bioscoop met 1.500 stoelen.

Gemeente Zwolle is eigenaar van de parkeergarage, Deltawonen van de woningen, Pathé van de bioscoop en Vago uit Barneveld van de supermarkt en de winkels. Epicurus heeft als vaste ontwikkelaar van Pathé de bioscoop ingepast binnen het door Multi ontwikkelde complex. Naar verwachting opent de bioscoop eind 2016. De oplevering van de parkeergarage en de woningen is gepland in het voorjaar van 2017.

Reageer op dit artikel