nieuws

Houtbrox opent winkel in vernieuwde Barones

regios

Houtbrox heeft onlangs een winkel van 1.250 m2 geopend in de Barones. Daarmee nadert het einde van de eerste fase van de herontwikkeling van het Bredase winkelcentrum.

Houtbrox opent winkel in vernieuwde Barones

Bij de herontwikkeling van de Barones worden winkelruimten op de etage uitgebreid tot op de begane grond. De twee verdiepingen van Houtbrox zijn verbonden via een inpandige roltrap. Door het verdwijnen van de roltrappen uit de passage en de toepassing van hoge puien en veel glas ontstaat een open winkelstraat, aldus eigenaar Kroonenberg Groep.

De herontwikkeling gebeurt in samenwerking met 3W New Development, Rijnboutt en Kroese Paternotte. Het streven is het werk af te ronden in het voorjaar van 2016. De oppervlakte van de Barones (28.000 m2) blijft nagenoeg ongewijzigd.

Reageer op dit artikel