nieuws

Eerste Regus Express in Nederland geopend

regios

In winkelcentrum Stadshart Amstelveen is de allereerste Regus Express geopend.

Eerste Regus Express in Nederland geopend

Regus is aanbieder van kantoorruimte in business centers. Regus Express is een variant daarop: comfortabele, speciaal ingerichte werkplekken op locaties waar mensen zakendoen; langs de weg, op luchthavens, op treinstations en dus ook in winkelcentra. Het zijn plekken waar zakelijke professionals voor het werk terecht kunnen als ze onderweg zijn, en waar ze net zo productief kunnen zijn als op kantoor.

Het nieuwe business center in Amstelveen is tot stand gekomen door een samenwerking van Regus en Unibail-Rodamco. Dit Frans-Nederlandse bedrijf is eigenaar van 56 grote regionale winkelcentra in de belangrijkste steden van twaalf Europese landen. Beide partijen beschouwen deze opening als een belangrijke aanzet tot een strategische samenwerking die naar andere landen kan worden uitgebreid.

Reageer op dit artikel