nieuws

Decathlon opent vestiging in Breda

regios

Decathlon, ’s werelds grootste sportretailer, opent vandaag in Breda de deuren van de zesde Nederlandse vestiging, als eerste in de nieuwe vrijetijdslocatie Breepark aan de A27.

Decathlon opent vestiging in Breda

De winkel, met een oppervlakte van 4.200 m2, heeft behalve een reparatieservice en zones om producten te testen (Try & Buy), een aanzienlijk buitengebied geschikt voor onder meer voetbal, hockey, skaten, tafeltennis en basketbal. Ook is er een tentenplein en zijn er 320 gratis parkeerplaatsen. Voor de vestiging in Breda zijn veertig medewerkers aangenomen, geselecteerd op basis van hun passie voor sport.

Decathlon is de eerste realisatie in het nieuwe vrijetijdspark Breepark, waar ook een Kinepolis bioscoop en het MaVer Evenementencomplex en -terrein gebouwd worden. Het is een ontwikkeling van MaVer en Agtmaal, een dochteronderneming van VolkerWessels.

 

Vestigingsmanager Mario Kramer opent de Decathlon-vestiging in Breda.

Reageer op dit artikel