nieuws

Begin bouw distributiecentrum Wasco

regios

Groothandel Wasco slaat vrijdag 13 november de eerste paal van zijn nieuwe distributiecentrum van maar liefst 18.000 m2 op de Ecofactorij in Apeldoorn.

Begin bouw distributiecentrum Wasco

Het distributiecentrum, dat is ontwikkeld en wordt gerealiseerd door VDR Bouwgroep, wordt zeer duurzaam gebouwd conform de BREEAM-NL Excellentnorm. Deze norm houdt in dat er niet alleen wordt gekozen voor materialen die duurzaam zijn, maar dat ook andere aspecten van de ontwikkeling zoals het ontwerp, de locatie en het klimaatconcept aan een duurzaamheidsnorm moeten voldoen. Wasco wordt eigenaar-gebruiker van het distributiecentrum. De oplevering staat gepland voor juni/juli 2016. Wasco is een groothandel in verwarming, sanitair en onderdelen.

Reageer op dit artikel