nieuws

NSI verhuurt 5.500 m2 in HNK Utrecht Centraal

regios

NSI heeft bij Utrecht CS zijn tiende vestiging van Het Nieuwe Kantoor (HNK) geopend. Vóór opening had NSI al 5.500 m2 van in totaal 9.000 m2 verhuurd.

NSI verhuurt 5.500 m2 in HNK Utrecht Centraal

Het beursgenoteerde vastgoedfonds investeert tientallen miljoenen euro’s in herontwikkeling van verouderde kantoren met veel leegstand. Eind 2016 wil NSI twintig vestigingen met het flexibele full service huisvestingconcept hebben geopend. HNK Utrecht Centraal Station is de tweede HNK-vestiging in Utrecht na de opening van het herontwikkelde kantoor aan de Weg der Verenigde Naties.

Kenmerkend binnen het HNK-concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim honderd werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en HNK-café Soof. Hier bevinden zich vergaderfaciliteiten en volledig ingerichte kantoorruimtes. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd. Johan Buijs, ceo van NSI, stelt dat de belangstelling voor HNK Utrecht Centraal Station groot is. ‘Huurders kiezen zowel voor de locatie als het concept.’

Reageer op dit artikel