nieuws

Nieuwbouw op Dordtse Kill Dordrecht

regios

PK Oem Parts vestigt zich in een nieuw bedrijfspand met kantoorruimte van 2.600 m2 op het bedrijventerrein Dordtse Kill III in Dordrecht.

Dat meldt Colliers International Corporate Solutions dat PK OEM Parts heeft begeleid bij het nieuwbouwtraject, het opstellen van het PvE, de aankoop van de grond, de selectie van de aannemer/belegger en het afsluiten van de huurovereenkomst.

JPG Groeneweg Bouw uit Zwijndrecht zal de nieuwe vestiging bouwen en in belegging nemen. BIAS Architecten tekende voor het ontwerp. De nieuwbouw wordt gerealiseerd aan de Labradoriet. De eerste paal wordt half oktober geslagen. Medio 2016 verwacht de huurder de nieuwbouw in Dordrecht te betrekken.

PK Oem Parts is leverancier van motoronderdelen en separatoren in de energie-industrie en maritieme sector.

Reageer op dit artikel