nieuws

Merin verkoopt tweede kavel in Apeldoorn

regios

Merin verkoopt het tweede kavel, 17.600 m2, op Ruimte op Malkenschoten in Apeldoorn aan IHC Vremac Cylinders, ontwerper en producent van hydraulische cilinders, wartels en zuigeraccumulatoren.

Merin verkoopt tweede kavel in Apeldoorn

Ruimte op Malkenschoten is een 11 hectare groot bedrijventerrein, dichtbij de A1 aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn-Zuid. Ruimte op Malkenschoten is onderdeel van een groter park. Merin heeft inmiddels 40.000 m2 kantoorruimte gesloopt om ruimte te maken voor bedrijfsruimte. De beschikbare kavels zijn klaar voor een bedrijfshal, logistieke hub of opslagruimte.

Het terrein van circa 11 hectare is goed te verkavelen voor gebouwen van 1.500 tot 28.000 m2. Het bedrijventerrein is verdeeld in diverse zones met een eigen prijsstelling. Op het andere deel van het terrein, FizzionParc, laat Merin twee gebouwen staan. Deze zijn inmiddels volledig gerenoveerd en grotendeels verhuurd. Hiermee is het park volop in bedrijf. Ook hier zijn kavels beschikbaar voor nieuwe kantoorgebouwen van 1.500 tot 5.000 m2.

Reageer op dit artikel