nieuws

Haerzathe levert woningcomplex Amsterdam-Zuidoost op

regios

Haerzathe Investments levert eind dit jaar 217 zelfstandige en betaalbare woningen in Amsterdam Zuidoost aan de Karspeldreef op.

Haerzathe levert woningcomplex Amsterdam-Zuidoost op

Haerzathe ontwikkelt de woningen volgens het woonconcept Sayhaey. De woningen zijn bestemd voor starters in Amsterdam in de leeftijd van 18 tot 26 jaar met een arbeidscontract. Sayhaey De Klieverink is het eerste wooncomplex volgens dit concept. De oppervlaktes van de woningen liggen tussen de 21 en 30 m2. Alle 217 woningen zijn voorzien van een eigen voordeur, woon-/slaapkamer, keuken en badkamer.

Daarnaast beschikken de woningen natuurlijk over alle belangrijke aansluitingen zoals internet, telefonie en televisie. De toekomstige huurders kunnen aanspraak maken op huursubsidie. De maandhuur begint bij 403 euro. De servicekosten bedragen ongeveer 100 euro per maand, inclusief gas, water en elektra. De woningen worden gebouwd door Plegt-Vos. De afgelopen jaren bouwde Plegt-Vos op dezelfde wijze al ruim 4.500 studentenwoningen.

Reageer op dit artikel