nieuws

Brentano verkoopt ontwikkellocatie in Amstelveen

regios

Zorgverlener Brentano gaat het terrein van Klaasje Zevenster in Amstelveen herontwikkelen. Na de gefaseerde sloop van de bestaande bebouwing ontstaat een ontwikkellocatie voor circa 250 vrijesector-huurappartementen.

Brentano verkoopt ontwikkellocatie in Amstelveen

Op het terrein wordt ook een nieuwe intramurale zorgvoorziening gebouwd. Brentano heeft bbn adviseurs/BOB Advies gevraagd het verkoopproces van de ontwikkellocatie te organiseren. De koper zal de verdere ontwikkeling op zich nemen en als eindbelegger van het geheel optreden. De eerste woningen zullen medio 2017 worden opgeleverd.

In een verkooptender die op 16 oktober 2015 begint, zoekt bbn adviseurs/BOB Advies een partij die zowel de appartementen als de intramurale voorzieningen wil ontwikkelen, bouwen en in belegging nemen. De vorming van een consortium van belegger, ontwikkelaar en/of aannemer is ook mogelijk. De aanmeldperiode loopt vanaf heden tot 20 november. 

Reageer op dit artikel