nieuws

Begin verkoop 66 woningen De Zuid Scheveningen

regios

Ontwikkelaar ASR begint de verkoop van 52 appartementen en 14 eengezinswoningen in het deelplan ZuidDuin van het project De Zuid in Scheveningen.

Begin verkoop 66 woningen De Zuid Scheveningen

Het startsein voor de verkoop wordt gegeven met een evenement op donderdag 15 oktober 2015 van 17.00 tot 20.00 uur in de Informatieloods, Hellingweg 118 in Scheveningen Haven.

Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert ASR vastgoed ontwikkeling de komende jaren een nieuwe wijk: De Zuid. De appartementen en grondgebonden woningen liggen vlakbij de duinen, het strand en de havens. De ontwikkeling betreft in totaal 400 woningen, die in verschillende fasen worden gerealiseerd.

Het eerste deelplan is ZuidDuin aan de Houtrustweg en bestaat naast 14 eengezinswoningen in het beschutte, autoluwe binnengebied uit 85 appartementen, waarvan 52 koopappartementen. De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 60 m2 tot meer dan 200 m2, met twee tot en met vijf kamers. Ze variëren in prijs van 225.000 euro tot een penthouse van 1.132.500 euro vrij op naam. Koopsommen zijn inclusief een parkeerplaats en berging in de parkeergarage.

De 14 eengezinswoningen bieden de ruimte om er met een gezin te wonen, maar zijn ook heel geschikt voor de combinatie wonen en werken aan huis. Deze grondgebonden woningen worden ontwikkeld volgens het Homemade concept van ASR, waarbij de toekomstige bewoners zelf kunnen mee-ontwerpen aan hun eigen woning. De bewoner bepaalt zelf de stijl, de kleur van de gevel, het aantal woonlagen, de breedte en de indeling van de eengezinswoning. Via een online woonplanner kan de toekomstige bewoner ‘mixen, matchen’ en experimenteren totdat het huis van zijn of haar dromen ontstaat. De prijsindicatie voor deze woningen is vanaf 423.000 euro inclusief een parkeerplaats in de onder de appartementen gelegen parkeergarage.

De verkoop van de woningen is in handen van Nelisse Makelaarsgroep en Frisia Makelaars uit Den Haag.

Reageer op dit artikel