nieuws

Begin bouw Mozaïek Woerden

regios

De eerste paal van de laatste fase van woningproject Mozaïek in Woerden is geslagen. HeijWaal Projectontwikkeling realiseert hier in totaal 79 woningen die allemaal zijn verkocht.

Begin bouw Mozaïek Woerden

De laatste fase bestaat uit zeven appartementen en 35 woningen. Een jaar na het begin van de verkoop van de eerste woningen is hiermee het volledige project, van in totaal 79 woningen en appartementen, in aanbouw. In december worden de eerste woningen opgeleverd. Mozaïek bevindt zich in de Woerdense wijk Waterrijk.

Frank van der Heijden, directeur HeijWaal Projectontwikkeling, had niet verwacht dat alle woningen zo snel zouden zijn verkocht. ‘Daardoor konden we snel starten met de bouw van het hele project. Als de bouw volgens plan verloopt, zullen alle woningen in het derde kwartaal van 2016 opgeleverd zijn.’

De woningen en appartementen in het project zijn ontworpen door Jeroen Schipper Architecten en Mix Architectuur. Naast de 79 woningen wordt op de begane grond van een van de appartementengebouwen een kleinschalige horecagelegenheid gerealiseerd. Ook deze ruimte is verkocht.

Reageer op dit artikel