nieuws

Primera naar nieuw winkelcentrum Waddinxveen

regios

Primera heeft een huurovereenkomst getekend voor 135 m2 winkelruimte in het nieuwe centrum van Waddinxveen. ASR Vastgoed Ontwikkeling levert het project eind dit jaar op.

Primera naar nieuw winkelcentrum Waddinxveen

Charles Scholten, directeur Ontwikkeling bij ASR, is blij met de komst van de retailer naar Nieuw Centrum Waddinxveen. ‘De komende tijd verwachten we nog meer huurcontracten te sluiten en krijgt de winkelplattegrond van het nieuwe centrum definitief vorm.’

Al eerder tekenden onder andere Hema, Albert Heijn, Gall&Gall, Jumbo, Zeeman, Etos, Lidl, Kruidvat, Blokker, Intertoys, Xenos, Big Bazar, Eyewish, Pearle en Rabobank Gouwestreek voor een winkel in het nieuwe centrum. Het nieuwe centrumplan van Waddinxveen bestaat in totaal uit meer dan 19.000 m2 winkelruimte. Altera Vastgoed is de belegger van het winkelcentrum. Naast de winkels vestigt zich ook de nieuwe bibliotheek in het centrumplan en realiseert ASR er 260 woningen. Een belangrijk deel hiervan is aangekocht door Woonpartners Midden-Holland.

Reageer op dit artikel