nieuws

Kasteel Holding koopt 15.000 m2 bedrijfsruimte in Alphen a/d Rijn

regios

Kasteel Holding koopt een industrieel complex aan de A. Van Leeuwenhoekweg 56 in Alphen aan den Rijn. De verkoper wil niet bekend worden gemaakt. De koopsom is ook niet bekendgemaakt.

Kasteel Holding koopt 15.000 m2 bedrijfsruimte in Alphen a/d Rijn

Het complex is gedeeltelijk verhuurd (5.430 m2 bedrijfsruimte en 340 m2 kantoorruimte) aan Printforce. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in digitale soft- en hardcover boeken, journals en tijdschriften. De overige ruimten (9.000 m2) worden door onderdelen van Kasteel Holding (Kasteel Metaal, Multinal en Multisteel) in gebruik genomen.

Het complex ligt op een kavel van ruim 25.000 m2 en is gebouwd 1997. Het bestaat grofweg uit 13.500 m2 bedrijfsruimte en 1.500 m2 kantoorruimte. Het in Zoeterwoude gevestigde Kasteel Metaal heeft zich  gespecialiseerd in metaalbewerkingen, variërend van eenvoudig zetwerk tot de modernste lasersnijtechnieken. Vanuit de vestiging in Alphen aan den Rijn zal onder andere de productie en wereldwijde distributie van melkrobots gaan plaatsvinden.

Basis Bedrijfshuisvesting uit Alphen aan den Rijn adviseerde de verkoper. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij uit Leiden begeleidde de koper Kasteel Holding. 

Reageer op dit artikel