nieuws

Coop verkoopt logistiek in Peize

regios

Coop heeft zijn distributiecentrum in Peize (Drenthe) verkocht aan Op=Op Voordeelshop. Het object op bedrijventerrein De Westerd omvat ongeveer 20.000 m2, waarvan 1.400 m2 kantoor- en 18.500 m2 distributieruimte.

Coop verkoopt logistiek in Peize

Het gebouw komt vrij doordat Coop zijn logistieke activiteiten in 2014 concentreert in Deventer en Gieten. Nu vindt de distributie nog plaats vanuit Deventer, Peize en Monster.

Op=Op Voordeelshop wil groeien van het huidige aantal van tachtig winkels naar 300 vestigingen. Daarom heeft de retailer behoefte aan een groter, efficiënter distributiecentrum en hoofdkantoor. Op dit moment is het hoofdkantoor van de verkoper van onder andere verzorgingsproducten, schoonmaak- en wasmiddelen nog gevestigd in Nieuw-Buinen. DTZ Zadelhoff adviseerde Coop bij deze transactie.

Reageer op dit artikel