nieuws

Overeenkomst centrumplan Ridderkerk

regios

Projectontwikkelaar Leyten heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de gemeente Ridderkerk voor de laatste fase van het centrumplan. In deze fase worden 56 grondgebonden woningen, 47 appartementen en 520 m2 centrumdoeleinden gerealiseerd.

Leyten ontwikkelde eerder de eerste en tweede fase van het centrumplan rond het Koningsplein in Ridderkerk. Die werden opgeleverd in 2007 en omvatten 207 woningen, 6.000 m2 winkels, 1.000 m2 bedrijfsruimte, 1.350 m2 horeca en een parkeergarage voor 210 auto’s. Leyten heeft de commerciële ruimten in eigendom en blijft betrokken als belegger.

Naar verwachting begint in 2015 de bouw van de laatste fase. Het laatste plandeel is ontworpen door architectenbureau Soeters Van Eldonk.

Reageer op dit artikel