nieuws

Montferland wil vastgoed verkopen

regios

De gemeente Montferland gaat de voormalige ambtswoning, het monument op de hoek Hofstraat- ’s-Gravenwal (een voormalige pastorie), de kantoorvleugel aan de Hofstraat, de kantoorvleugel aan de Markststraat, de raadzaal en een parkeervoorziening in ‘s-Heerenberg verkopen. Alleen het rijksmonumentale Nije Raethuijs blijft eigendom van de gemeente.

Montferland wil vastgoed verkopen

Montferland is op zoek naar een passende invulling voor het vastgoed. Mogelijke nieuwe functies kunnen zijn: kantoren/zakelijke dienstverlening, horeca/conferentieoord/wellness, tentoonstellingsruimte/culturele evenementen/musea of zorg.

De gemeente biedt het vastgoed via vrijwillige openbare inschrijving aan. Met het oog hierop is een bidbook gemaakt. Er zijn twee kijkmiddagen: vrijdag 13 december 2013 en vrijdag 10 januari 2014.

Reageer op dit artikel