nieuws

Maasstede levert citizenM-hotel op

regios

De met prijzen overladen Nederlandse hotelgroep citizenM heeft de sleutel gekregen van zijn Rotterdamse vestiging in de Oude Haven. Het hotel is ontwikkeld door Maasstede Vastgoed Ontwikkeling. Het maakt onderdeel uit van de (her)ontwikkeling van de Oude Haven, dat naast het hotel ook plaats biedt aan kantoor, horecaruimten en een nieuw plein.

Maasstede levert citizenM-hotel op

Het nieuwe hotel heeft 151 kamers en gaat deze maand nog open. Het werd door Maasstede volledig turnkey ontwikkeld in samenwerking met architectenbureau ZZDP. Het interieurconcept van citizenM is ontwikkeld door Concrete. De kamers van het hotel combineren luxe, design, comfort en technologie; de tablet mood-pad is een van de hightech snufjes.

Het nieuwe hotel is een onderdeel van het Blaakhaven-project van de Rotterdamse ontwikkelaar Maasstede. De onderneming bezit tevens kantoorruimten in de omliggende Wijnhavenpanden, appartementen in het complex Wijnhaeve en 80 procent van de horeca en retail rondom het Gelderseplein aan de Oude Haven.

Reageer op dit artikel