nieuws

Het Rhenense Hof feestelijk geopend

regios

Het Rhenense Hof in Rhenen is maandag feestelijk geopend. De bouw van het woon-en winkelcomplex met een bijbehorende ondergrondse parkeergarage duurde bijna drie jaar.

Het Rhenense Hof feestelijk geopend

VolkerWessels Vastgoed bouwde er 94 appartementen waarvan de meeste inmiddels zijn verkocht. De Rhenense Woningstichting nam vijftig appartementen van VolkerWessels Vastgoed af, die al merendeels zijn verhuurd. In het Rhenense Hof vestigden zich verder onder andere Albert Heijn, De Goudreinet en Gall & Gall.

De gemeente Rhenen heeft het gebied rond Het Rhenense Hof opnieuw ingericht. Een deel van het centrum is autovrij gemaakt en afvalverzamelpunten zijn ondergronds gebracht. Bovendien zorgt de parkeergarage ervoor dat geparkeerde auto’s grotendeels uit het straatbeeld zijn verdwenen. Op deze plek in de binnenstad van Rhenen stonden voorheen het gemeentehuis, dertig appartementen van de Rhenense Woningstichting, een café en een taxibedrijf met woonhuis. Meer informatie over de beschikbare koopappartementen is te vinden op www.rhenensehof.nl.

Reageer op dit artikel