nieuws

Blauwhoed realiseert tachtig woningen Berkel en Rodenrijs

regios

Blauwhoed meldt de bouwstart dinsdag van het nieuwbouwproject Eilanden van Berkel in Berkel en Rodenrijs. Het project bestaat uit tachtig eengezinswoningen, waarvan 32 koopwoningen die van het voorjaar binnen twee maanden werden verkocht.

Blauwhoed realiseert tachtig woningen Berkel en Rodenrijs

De overige 48 woningen zijn bestemd voor de verhuur. Blauwhoed verkocht deze woningen onlangs aan Syntrus Achmea Real Estate & Finance, die ze in het middensegment gaat verhuren. De bouw is in handen van Vorm Bouw. Eilanden van Berkel is een ontwikkeling van Blauwhoed en MN. Beide partijen werken samen in de ontwikkelmaatschappij Staalblauw Berkel Grond CV en realiseerden de afgelopen tien jaar samen al 1.300 koopwoningen in Meerpolder. In 2012 hebben zij hier nog de vierde fase van het bijzondere woondomein Parkwijk opgeleverd, bestaande uit 28 koopwoningen en 72 huurwoningen. 

Reageer op dit artikel