nieuws

BAM verwerft twee grote opdrachten

regios

BAM Utiliteitsbouw heeft twee opdrachten verworven in Rotterdam: de inrichting van het gebouw De Rotterdam en de renovatie van kantoorgebouw Delftse Poort. De projecten hebben een gezamenlijke omvang van 60.000 m2 en een contractwaarde van 21 miljoen euro. BAM Techniek zal de installaties voor beide projecten verzorgen.

BAM  verwerft twee grote opdrachten

Aan de Wilhelminakade verzorgt BAM in opdracht van de gemeente Rotterdam de inrichting van De Rotterdam. De gemeente is huurder van de middentoren in dit complex. Het betreft de begane grond en de verdiepingen 7 tot en met 40, in totaal 40.000 m2. BAM werkt al in De Rotterdam. In opdracht van NH Hoteles en MAB verzorgt het bedrijf de afbouw van het nieuwe NHOW Rotterdam. Dit hotel telt 278 kamers, verdeeld over de verdiepingen 9 tot en met 23, naar een ontwerp van OMA in Rotterdam. De oplevering staat gepland voor begin januari 2014.

In opdracht van CBRE Global Investors zal BAM de herinrichting en upgrade voor gebruiker Nationale-Nederlanden in gebouw Delftse Poort uitvoeren. De opdracht maakt deel uit van het uitwerken van het multi-tenant-concept (bedrijfsverzamelgebouw) voor dit markante kantoor. Het betreft ruim 20.000 m2 en wordt uitgevoerd onder directievoering van BouAd Adviesgroep in samenwerking met Techniplan installatieadvies. De twintig verdiepingen zullen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in gebruik blijven. BAM Utiliteitsbouw zal het project in ongeveer acht maanden voltooien.

Reageer op dit artikel