nieuws

Wereldhave opent vernieuwd horecaplein Kronenburg

regios

Eigenaar Wereldhave heeft op vrijdag 22 november samen met de Arnhemse wethouder Van Wessem officieel het vernieuwde deel van winkelcentrum Kronenburg in Arnhem geopend.

Wereldhave opent vernieuwd horecaplein  Kronenburg

Een derde deel van het 35.000 m2 grote winkelcentrum is gemoderniseerd met nieuwe en vernieuwde winkels. Zo openden Big Bazar, La Place en Claire’s een nieuwe vestiging en heropenden Surpriseshop, Kruidvat en Twinkle hun vernieuwde winkel op een andere locatie binnen het centrum. Speciaal voor de feestmaanden openden ook twee tijdelijke pop up stores hun deuren: Santa’s Outlet en de Oliebollencompany.

Restaurantketen La Place opende een vestiging aan het vernieuwde horecaplein. Dit is ingrijpend gerenoveerd en gemoderniseerd met bijvoorbeeld terrassen, bloesembomen en houten elementen. Daarnaast zijn de vloer, de verlichting, verschillende puien en de openbare toiletten vernieuwd. In 2014 gaat Wereldhave verder met de vernieuwingen van het centrum.

Reageer op dit artikel